NİĞDE / MERKEZ - Değirmenli Şehit Yalçın Aran İlkokulu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Gününü çoşku ile kutladık. İstiklal Marşını En Güzel Okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Mrt

Ramazan ayının gelişini Anasınıfı öğrencilerimiz etkinlikler ile kutladı.

Mrt

Niğde İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz tarafından her yıl düzenlenerek geleneksel hale gelen "Eğitimde İyi Örnekler" yarışması bu yıl "Sağlıklı Yaşam" teması ile yapılacaktır. Yarışmaya okul olarak Organik Tarım, Sağlıklı Yaşam" etkinliği ile katılacağız. Öğrencilerimiz ürünlerini ekti ve can sularını kendi sulukları ile verdi.

Şbt

Okul Bahçesini Çocukların oyun Alanına Çevirdik. Okulumuz bahçesine kısa süre önce asfalt dökülmüş idi. Asfalt dökülen bu alanı rengarenk boyayarak çocuklarımızın keyifle vakit geçirecekleri oyun alanlarına çevirdik. Emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık. Herşey yavrularımız için.

Şbt

6 Şubat Kahramanmaraş Depremini Hüzünle Anıldı.

Teknofest Yarışması Bu Yıl Komşu İlimiz Adana'da

Yerli Malı Etkinlikleri