NİĞDE / MERKEZ - Değirmenli Şehit Yalçın Aran İlkokulu

Arif EREN - Okul Müdürü

1983 yılı Niğde /Ulukışla doğumluyum. İlk ve orta öğretimi Adana´da , lisans Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Fakültesinde, yüksek lisansı Gaziantep Üniversitesi Eğitim Enstitüsünde bitirdim. 2006 Eylül ilk atama olarak Muş / Malazgirt´e ardından 10 yıl üzerinde Adana´da değişik kurumlarda görev yaptım. Adana´da 5 yıl idarecilik, 6 yıldan uzun süre de AR-GE´ de Araştırma, Staratejik Planlama ve Kalite Geliştirme birimi deneyimim oldu. 2021 yılı Eylül ayında özür gurubu atamasında Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosunda çalışmaya başladım. Bir yıl kadar da Niğde Millî Eğitim Müdrülüğü  AR-GE biriminde çalışma fırsatım oldu. İl emrinden Halil Kitapçı İlkokulu´ na atamam gerçekleşti. Son olarak 2023 yönetici atama sürecinde kurumumuz Şehit Yalçın Aran İlkokuluna okul müdürü olarak atamam gerçekleşmiştir. Evli ve dört çocuk babasıyım.